Ardahan Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuz öğrencilerini düşünce evreninde, bilgi okyanusunda, tekniğin faydalı katmanlarında, sanatın ve edebiyatın her alanında ilgi ve yetenekleri doğrultusunda diledikleri gibi seyahat edebilecek, edindikleri bilgileri kendileri ve içinde yaşadıkları toplum için en mükemmel şekilde kullanabilecekleri yetkinliğe ulaştırmak ve onları Türk toplumunun temel değerleri doğrultusunda ayrılacakları branşlarda ve üstlenecekleri bütün görev ve sorumluluklarda yeterli liderlik özellikleri ile donatmak.

Misyon: Okulumuzu her türlü eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütecek mümkün olan en uygun ortama kavuşturmak, mevcut sorunları yapısal çözümler içerisinde azami ölçüde azaltmak, öğrencilerimizi Türk Milli Eğitim sistemimizin genel amaçları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda vatanına, milletine vizyonumuza, ailevi ve toplumsal değerlere bağlı, inançlı bir şekilde yetiştirmek üzere her türlü planlama, ortak karar, katılım ve kurumsal değerleri yaratacak üstün bir anlayış geliştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:15-12:15 / 13:20-15:40
Isınma: Doğalgazlı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://rekabetkurumuanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. KARS CAD. ARDAHAN REKABET KURUMU ANADOLU LISESI BLOK NO: 50 MERKEZ / ARDAHAN

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Adres Atatürk Mahallesi. Kars Caddesi .No:50 Merkez / ARDAHAN (Eski Fen Lisesinin bulunduğu yer)